Black Friday 2024 hos GörDetMedRW - Nätets största rea på bilvårdsprodukter!

→ SE ALLA DEALS HÄR! ←

Vi förbereder vi oss inför en dag och vecka av sjuka deals och grymma priser! Under black friday och black week får du möjlighet att klicka hem bilvårdsprodukter till otroliga priser. Passa på att utforska hela vårt sortiment och köp hem sådant du velat prova eller behöver hemma i framöver. Vi garanterar massor av fynd som gör din bilvård enkel och rolig!

Black Week 2024 hos GörDetMedRW

Vi kommer i år att köra helt otroliga kampanjer och nedsatta priser på våra produkter en hel vecka under Black Week! Många kan känna en viss stress att hinna med att beställa och välja bland alla erbjudanden under en dag så vi kör istället en hel vecka så att alla hinner med att beställa.

Pass på! Mycket tar slut snabbt, så det gäller att vara redo när vi väl drar igång! 

Ursprunget till Black Friday

Black Friday kommer från USA där fredagen efter Thanksgiving markerar början på julhandeln. Det har varit en betydande shoppingdag med massor av erbjudanden och reor. Populariteten har resulterat i att det nu är den största shoppingdagen över Atlanten.

När är Black Friday och Black Week?

Denna speciella fredag infaller alltid efter Thanksgiving, som i sin tur är den fjärde torsdagen i november. Det innebär att datumet skiftar från år till år, men hamnar alltid mellan 23:e och 29:e november.

Datum för Black Friday

  • 2024: Fredagen den 29 november
  • 2025: Fredagen den 28 november
  • 2026: Fredagen den 27 november


Datum för Black Week

  • 2024: 25 november - 2 december
  • 2025: 24 november - 1 december
  • 2026: 23 november - 30 november


Black Friday i Sverige

Även om Black Friday har lång historia utomlands så börjades det snackas om Black Friday i Sverige redan under 2010-talet. Effekten av Black Friday har gjort det till årets största rea både i fysiska butiker och online. 

Utvecklingen av Black Friday - Black Week

Även Black Friday kan förnya sig :) Det vi har sett är att många, även vi, förlänger erbjudanden och reor en hel vecka, känd som Black Week. I vår shop kommer vi att köra kampanjer på våra produkter och paket under hela veckan. Så var redo den 25 november - 2 december - då kör vi!

→ SE ALLA DEALS HÄR! ←